Trade IN

Trade IN Mașină Nouă

Îți oferim cel mai flexibil program de Trade In din Moldova! 

Te putem ajuta să procuri orice model nou – rapid, cinstit și ușor!

Cu MCARS.MD veți uita de experiențele neplăcute din trecut în cazul în care deja ați efectuat un trade in anterior. În comparație cu unele parcări auto unde oamenii sunt tratați cu lipsă de respect și ofertele de trade in sunt greu de acceptat, noi vom asigura un proces cât mai plăcut și comod de schimbare a automobilului.

Condițiile programului de Trade In al MCARS.MD sunt:

 • Automobilul trebuie să aibă nu mai mult de 15 ani și 250.000 de kilometri.
 • Înainte de a oferi o evaluare a mașinii, experții noștri o vor verifica pentru a identifica posibile accidente rutiere ascunse și pentru a stabili parcursul real al mașinii.

Ulterior este identificat automobilul nou pe care vă doriți să-l procurați și este prezentată oferta de a efectua schimbul. În momentul când primim acceptul, echipa noastră vă va asista în toată tranzacția până în momentul când este procurat automobilul nou.

 

La cererea clientului, vă putem asista și în selectarea unui program de finanțare corect care să excludă un DAE mult prea mare și comisioane ascunse.

 

Nu este nevoie să vă faceți timp ca să ajungeți la noi. Atunci când vă este comod, venim noi la Dvs ca să discutăm toate detaliile.

Formular Trade In

  DE CE MCARS.MD?

  Experiența necesară

  Activăm ca jurnaliști auto pe piața auto din Moldova de peste 10 ani. Cunoaștem totul despre noile oferte și termenii de livrare ale automobilelor.

  Siguranță

  Apelând la MCARS.MD aveți siguranța că sunteți pe mâini bune. Fiecare solicitare va fi tratată cu seriozitate și respect.

  Confidențialitate

  Fiecare tranzacție va fi efectuată fără divulgarea detaliilor părților terțe. Confidențialitatea este o prioritate pentru noi.

  Download
  our app

  How to buy a car?

  Dealer premiat, deținut de o familie, de vehicule noi și second-hand, cu mai multe locații în oraș. Cele mai mici prețuri și cel mai bun serviciu pentru clienți garantat.
  Copyright © 2024. All rights reserved.